Stora förändringar inom Lantmännen Fastigheter AB

Under våren 2012 kommer vår Transaktionschef och Contract Manager att gå i pension. Detta inklusive andra omständigheter gör att det finns anledning att genomföra en del organisatoriska förändringar inom Lantmännen Fastigheter AB.
 

Vi fortsätter vår utveckling och tillskapar ett nytt affärsområde för Asset Management. Affärsområdet kommer att ansvara för tillgångsförvaltning för kunders räkning. Affärsområdets verksamhet kommer att utgå från Stockholm och ansvarig för det nya affärsområdet blir Michel Moussa. Michel har tidigare jobbat som förvaltare på Lantmännen Fastigheter och tillträder sin nya tjänst den 1 april 2012.
 

Den 12 mars 2012 tillträder Christofer Salmén rollen som Transaktions- och Analyschef med placeringsort Stockholm. Christofer kommer närmast från TAM där han huvudsakligen arbetat med transaktioner och analys.
 

Under de senaste två åren har bolagets fastighetsportfölj förändrats relativt mycket och kräver idag en annan fokusering. Mot denna bakgrund kommer förvaltningskontoret i Enköping att från och med den 1 juli 2012 att flyttas till Stockholm.

Dela:  
 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng