Fastighetsförvaltning

Förvaltningsverksamheten omfattar idag 4 stycken förvaltningskontor och leds av fastighetschefen. Förvaltningskontoren finns i Malmö, Norrköping, Stockholm och Örebro, där varje kontor är bemannat av förvaltare som i sin tur har ansvaret för ett antal fastigheter. Som stöd i detta arbete finns två förvaltningsassistenter placerade i Stockholm.

I Malmö finns förvaltningsverksamhetens driftansvarig, som har ett övergripande ansvar avseende inköp av teknikrelaterade tjänster samt marknadsfrågor. På kontoret i Malmö finns även förvaltningsverksamhetens samordnare för fastighetstekniska installationer i landets samtliga fastigheter.

Förvaltningsverksamheten omfattar för närvarande cirka 150 fastigheter på drygt 80 orter runt om i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr. Förvaltningsbeståndet är koncentrerat till orter i Skåne, Halland, Stor-Stockholm, Västmanland, Uppland och Närke. Totalt omfattar fastigheter cirka 1 200 000 kvm, där merparterna av lokalerna utgörs av produktionsanläggningar, butiks- och kontorslokaler samt lager- och verkstadslokaler.

 
Tipsa en vän
Din kommentar har skickats. Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng
Kontakta oss
Ditt meddelande har skickats Ett fel inträffade. Försök igen senare Stäng